Meteen naar de inhoud

Network Operations Center

Als het gaat om connectiviteit, netwerken en infrastructuur leunen bedrijven steeds meer op de vaardigheid van een externe partner die de benodigde expertise en mankracht in huis heeft om 365 dagen per jaar, 24 uur per dag klaar te staan voor de uitdagingen die u heeft.

Onze kerntaak is het ontwerpen en opzetten van uw netwerk en infrastructuur en het verhelpen van de incidenten die daarop plaatsvinden.

Mocht het wenselijk zijn dan kan Damen IT NOC White-label ingericht worden. Dat houdt in dat we onder de naam van uw organisatie werken en de klanten dus ook te woord staan namens u. Onze medewerkers vormen zo een verlengstuk van uw organisatie.

Tijdelijk Internet & Nood verbindingen

Damen IT Network Operations Center heeft een complete oplossing voor calamiteit- en incidentbeheersing op gebied van internetverbindingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij een verstoring waardoor u tijdelijk geen internet heeft kunnen wij de meeste plekken in Nederland, België en Luxemburg binnen een aantal uur voorzien van een stabiele nood internetverbinding. Wij zijn hiervoor dag en nacht bereikbaar.

 

Onze experts zijn op afroep beschikbaar en staan met raad en daad terzijde. Geen verrassingen achteraf. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het laten slagen van de uitdagingen die we aangaan.

 

Network Operations as a service wanneer u het nodig heeft.