Meteen naar de inhoud

Ynvolve

Opdracht

Ynvolve haar klant heeft te maken gehad met een ransomware aanval waardoor er binnen 24 uur 11 engineers op locatie in Zuid Duitsland moeten worden gestationeerd voor 2 weken. Het betrof een mondiale aanval voor de klant waarbij Damen IT Network operations Center op de hoofd locatie in Duitsland werd ingeschakeld voor dit cryptolocker project.

Oplossing

Ondersteuning bij een klant die volledig down lag door een cryptolocker aanval.
19 fysieke servers – 155 VM’s 1100 clients.
Het invliegen van 11 engineers en 1 coördinator op project in tijden van Corona.
2 weken doorlooptijd.
Heel snel schakelen zonder dat de kaders bekend waren en de klant zo snel mogelijk voorzien van een werkbare situatie.
Communicatie met veel verschillende partijen, ondanks de druk kwalitatief hoogwaardig werk leveren waardoor de klant zo snel mogelijk weer operationeel werd en de fabrieken weer konden draaien.
Onderzoek en veiligstellen van gegevens en data.
Opbouw vanaf scratch.
Cleaning en benodigde informatie voor forensisch onderzoeksteam veiligstellen.
Advies en organisatie – samenwerking en IT van klant en externen.
Veiligstellen van niet geraakte data en decryptie oplossing bieden.
Waar nodig back-up en herinstallatie.

Review

Carsten de Witte & Kim Le – Projectmanagement
Uiterst positieve ervaring. Directe betrokkenheid, persoonlijk contact en een persoonlijke band, vermogen om snel en flexibel te schakelen ondanks de constante veranderingen van de werk scope en urgentie.
Technische kennis is van hoogstaand niveau. Zowel goede allround engineers als gespecialiseerde engineers. Gaan geen uitdagingen uit de weg en zeggen nooit nee tegen iets wat hen in eerste instantie minder bekend zou zijn. Positieve can-do mentaliteit maar ook altijd een realistische blik en analyse op de bijdrage die Damen IT NOC kan leveren. De samenwerking met Damen IT NOC geeft ons altijd het gevoel en vertrouwen dat een project succesvol opgeleverd zal worden.
Projectmanagent: adequate rapportages van de dagelijkse voortgang naar het Ynvolve PM team. Exact en helder inzicht in gemaakte uren, kosten en werkzaamheden. Ook de lead engineers zelf hebben een sterk coördinerend vermogen en zelfstandigheid onsite.
Al met al: heel tevreden met de huidige samenwerking en hopen deze nog lang te kunnen voortzetten!

Werkzaamheden

Elementen in de opdracht

Andere cases

Werk waar we erg trots op zijn