Meteen naar de inhoud

WIFI4ALL

Opdracht

WIFI4ALL is onlangs verhuisd naar een volledig eigen nieuwbouwpand in Elst. Omdat de workflow van opdrachten hoog is bij WIFI4ALL en daarnaast ook nog alle handen zaken rondom de nieuwbouw geregeld moesten worden is Damen IT Networking Operations Center ingeschakeld om samen WIFI4ALL de zenders t.b.v de core verbindingen uit de mast bij het oude pand naar de mast op de nieuwe locatie te verhuizen.

Oplossing

Demontage en montage van de licentie verbindingen / straal verbindingen

Omzetting op verschillende dagen zodat het redundant circuit gebruikt kon worden en de eindklanten geen hinder ondervonden van de werkzaamheden

Diverse licentie verbindingen vanuit WIFI4ALL te Elst
Opnieuw uitrichten van zenders t.b.v High end preformance verbindingen

Review

Robert van Kempen – Directeur / Eigenaar
De medewerkers van Damen IT zijn aanpakkers en doen niet moeilijk over een keer wat regen of slecht weer. Ze waren keurig voorbereid en hebben de werkzaamheden veilig en goed uitgevoerd. Dit vonden wij van belang, omdat WiFi4ALL zelf ook VCA** gecertificeerd is en het belangrijk vindt dat er veilig gewerkt wordt.
Ze zijn goed in het exact afstellen van de straalverbindingen waardoor er maximale snelheid behaald wordt en de hoogst mogelijk beschikbaarheid wordt bereikt.
Er is prettig samen gewerkt, geen gedoe of onzin, gewoon lekker aanpakken en gaan om de klus geklaard te krijgen met toch ook zeker de aandacht voor goed en veilig werken.

Werkzaamheden

Elementen in de opdracht

Andere cases

Werk waar we erg trots op zijn